Ilgallo
festuge menu
I UGE 35 fester Køge…
Festuge menu 1 :
Carpaccio af Black Angus bresaola, flager af parmesan, grønt, trøffelolie
Trøffelravioli, kylling, Saint Agur cremesauce, valnød, parmesan
289,-
Festuge menu 2 :
Cremet krydret tomatsuppe m. bagt hvidløg
Ravioli, oksemørbrad, zucchini, løg, pestocremesauce,
cherrytomat, parmesan
269,-
Dessert :
Chokoladetærte, brombærsorbet, coulis 92,-
Hindbær panna cotta, saltkaramel 82,-
Tartufo limoncello; istrøffelkugle af citron- og vanilleis m. marengs 78,-
Festuge menu 3 :
Vitello tonnato; tynde skiver kalv, tunaïoli, kapers, citrus
Oksemørbrad med Madagascarpebersauce,
garniture & kartoffel
Chokoladetærte, brombærsorbet, coulis
436,-
Serveres fredag 1/9 og lørdag 2/9 …Vi tager forbehold for små ændringer i retterne ved fx udsolgte varer
Smag mad.
med familie og venner
Kontakt os
BROGADE 21 / 4600 KØGE DK.
(+45) 56662160
ilgallo@ilgallo.dk
Åbningstider
MANDAG LUKKET
TIRS-TORS: 18.00 – 22.00
FRE & LØR: 18.00 – 23.00
SØN-OG HELLIGDAGE: 18.00 – 21.00
KØKKENET LUKKER TIDLIGERE